Een strategische
samenwerking

Garanties

ERVARING

Voor 4 Fonteinen sloegen Matexi en PSR Brownfield Developers (onderdeel van Jan De Nul Group) de handen in elkaar. De jarenlange ervaring en solide reputatie van beide bedrijven dragen bij tot het mooie en kwaliteitsvolle resultaat van 4 Fonteinen.

VOLTOOIINGSWAARBORG

We garanderen een vlotte afwerking met kwaliteitsvolle materialen. Door de vakkundig gekozen technieken is je nieuwe woonst klaar voor de toekomst en dankzij de voltooiingswaarborg weet je zeker dat de oplevering nooit in het gedrang komt.

VOLLE EIGENDOM

In 4 Fonteinen koop je een woonst aan in volle eigendom. Geen erfpacht en geen eigenaarswissels na 50, 70 of 99 jaar. De woning en de grond zijn en blijven de jouwe tot je het verkoopt of nalaat.

PARTNERS

4 Fonteinen maakt deel uit van het project Vilvoorde Watersite en komt tot stand in samenwerking met verschillende partners waaronder ook de stad Vilvoorde en Waterwegen en Zeekanaal. Tussen de private partner, de stad en Waterwegen en Zeekanaal werd een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de uitvoering van dit project.

De studie en het ontwerp van het project gebeurde door:
Achtergael Architecten
Bureau Bas Smets
A2O Architecten
Mint
Studiegroep omgeving
Royal Haskoning

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer weten over 4 fonteinen? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Als je op “verzenden” klikt, zal Matexi je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

>