• 4 Fonteinen - Ligging

Van hieruit ontdek
je de wereld

Ligging

4 Fonteinen is niet alleen een vertrouwde thuis, maar ook een goede uitvalsbasis voor het leven daarbuiten. Met steden als Brussel, Mechelen en Antwerpen op een redelijke afstand, is een evenwichtige woon-werkbalans mogelijk.

Vanuit Vilvoorde station heb je ongeveer iedere tien minuten een bus- of treinverbinding naar voorgenoemde steden en de luchthaven. Tegen 2020 ben je zelfs met het toekomstige GEN-netwerk vanuit Brussel in een wip overal in België. Ook met de auto zit je op minder dan 5 km van de oprit van de Ring.

Wie maar een korte afstand moet doen kan altijd gebruik maken van de goede lokale busverbindingen, de fiets, en het transport over het water. Ook op het vlak van ontspanning, winkelen en cultuur is er een ruime waaier aan mogelijkheden in de buurt.

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer weten over 4 fonteinen? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Als je op “verzenden” klikt, zal Matexi je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

>