• Vier Fonteinen
  • Vier Fonteinen
  • Vier Fonteinen
  • Vier Fonteinen
  • Vier Fonteinen
  • Vier Fonteinen
  • Vier Fonteinen
  • Vier Fonteinen

Van hieruit ontdek je de wereld

Water & Groen

Het water en de open ruimte in de wijk 4 Fonteinen geven zuurstof aan bewoners en bezoekers. Ondanks de stedelijke omgeving hebben de ontwerpers binnen de site veel aandacht besteed aan groen, water en open ruimte. De kwaliteit van de woonsten loopt zo door in de straten, pleinen en kades in de woonbuurt.

Dit levert heel wat op: aangename straten, groene plekken, een gezellig plein, aandacht voor de twee aanwezige waters. Dat water een grote rol zal spelen in deze buurt doet de naam 4 Fonteinen al vermoeden. De weidse zichten op het water van het kanaal zijn een ongelofelijke meerwaarde. Ze creëren een schouwspel van bedrijvigheid en rust.

Afwerking naar wens

Het interieur van uw nieuwe appartement, dat kiest u volledig zelf. Charmant en traditioneel of eerder strak en minimalistisch? De mogelijkheden zijn eindeloos! De appartementen in ’t Sas, de eerste realisatie op de 4 Fonteinen site, worden instapklaar afgewerkt, en toch kiest u de afwerking nog zelf. In de 3 maanden tussen de ondertekening van het compromis en het verlijden van de akte stoomt onze aannemer de appartementen voor u klaar.

Voor de keuken, het sanitair, de vloeren en de deuren krijgt u een budget bij een van onze leveranciers. Binnen dat kader heeft u de volledige vrijheid om uw eigen afwerking te kiezen. In de toonzaal kunt u terecht voor persoonlijke begeleiding en advies op maat. Vindt u het moeilijk om zelf te beslissen? Onze ervaren klantenbegeleidster denkt met u mee, zodat uw woning voor de volle 100% aan uw wensen voldoet.

Historiek

De herontwikkeling van de industriële site langs het Zeekanaal werd gedoopt tot 4 Fonteinen, verwijzend naar de voormalige fontein die in het projectgebied stond ten tijde van de aanleg van het kanaal. Deze fontein had 4 spuigaten en voorzag in drinkwater voor de toenmalige scheepvaartactiviteit. Omdat de schippers bij het naderen van de fontein slechts 3 van de 4 stralen konden zien, raakte de benaming Drie Fonteinen in zwang. De naam 4 Fonteinen knoopt aan bij de historiek en herstelt als het ware de initiële 4 fonteinen. 

INSTAPKLARE
APPARTEMENTEN

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer weten over 4 fonteinen? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Als je op “verzenden” klikt, zal Matexi je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

>