Afwerking naar wens

Het interieur van uw nieuwe appartement, dat kiest u volledig zelf. Charmant en traditioneel of eerder strak en minimalistisch? De mogelijkheden zijn eindeloos! De appartementen in ’t Sas, de eerste realisatie op de 4 Fonteinen site, worden instapklaar afgewerkt, en toch kiest u de afwerking nog zelf. In de 3 maanden tussen de ondertekening van het compromis en het verlijden van de akte stoomt onze aannemer de appartementen voor u klaar.

Voor de keuken, het sanitair, de vloeren en de deuren krijgt u een budget bij een van onze leveranciers. Binnen dat kader heeft u de volledige vrijheid om uw eigen afwerking te kiezen. In de toonzaal kunt u terecht voor persoonlijke begeleiding en advies op maat. Vindt u het moeilijk om zelf te beslissen? Onze ervaren klantenbegeleidster denkt met u mee, zodat uw woning voor de volle 100% aan uw wensen voldoet.

Wenst u meer informatie?

Wilt u meer weten over 4 fonteinen? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Als je op “verzenden” klikt, zal Matexi je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

>