Verhalen

Verhalen

Architect Stefaan
13 okt

Architect Stefaan

"Toen we aangesteld werden voor het ontwerp van dit gebouw waren we meteen enthousiast” Aan het woord is architect Stefaan Van Steen, werkzaam bij het gerenommeerde architectenbureau A2O. 

Lees meer
Klantenbegeleidster katrien
13 okt

Klantenbegeleidster katrien

De afwerking van uw nieuwe appartement is dus volledig naar uw smaak. Logisch, want u kiest uw interieur zelf. Charmant en traditioneel, of eerder strak en minimalistisch? Uw mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees meer
13 okt

Sales consultant elena

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van het 4 Fonteinen team: Elena Lagaisse! Als Sales Consultant zal zij geïnteresseerden bijstaan met hun zoektocht naar een geschikte woonst binnen het 4 Fonteinen project.

Lees meer
Werfleider Patrick
13 okt

Werfleider Patrick

“Toegegeven, het kan hard zijn. Dag in dag uit buiten werken, in weer en wind. Maar toch kan ik me geen mooiere job inbeelden”. Aan het woord is Patrick Defoort, de aannemer die ’t Sas uit de grond deed verrijzen. 

Lees meer
Inwoner aan het woord
12 okt

Inwoner aan het woord

Maak kennis met de familie Van den Wijngaert, één van de 59 eigenaars van een woonst in ’t Sas, de eerste residentie op de 4 Fonteinen site. 

Lees meer

Wenst u meer informatie

Wilt u meer weten over 4 fonteinen? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Als je op “verzenden” klikt, zal Matexi je op de hoogte houden van haar activiteiten zoals bepaald in het privacy- en cookiebeleid.

>