Blog

11.10.2018
5 dingen die je moet weten voor je investeert in vastgoed
Overweeg je, gemotiveerd door de lage rentes bij de klassieke beleggingen, een investering in vastgoed? Informeer jezelf dan goed, want bij de aankoop van vastgoed ga je best niet over één nacht ijs.
09.10.2018
Opendeurweekend 4 Fonteinen
Mis het opendeurweekend van 20 en 21 oktober niet!
 
01.06.2018
Investeren in 4 fonteinen, iets voor u?
We trappen ongetwijfeld een open deur in als we stellen dat het klassieke vermogensbeheer aan herziening toe is. Meer en meer wordt de investering in vastgoed naar voren geschoven als de beste manier om uw spaargeld te laten renderen. 
01.06.2018
Waar wil de Belg graag leven?
Nu de zomer voor de deur staat, krijgt iedereen zin om buiten te komen. Dat treft, want cocoonen is uit en buurten is in. Als grootste projectontwikkelaar van het land heeft Matexi een goede kijk op de belangrijkste woontrends van 2018.
01.06.2018
Kruitfabriek zet 4 fonteinen in vuur en vlam
Een masterplan ontwikkelen, de nodige vergunningen verkrijgen, de juiste partners vinden, ... dat alles vraagt tijd. Ondertussen staan gebouwen leeg en blijven terreinen open. Matexi stelt ze maar al te graag ter beschikking voor uiteenlopende tijdelijke initiatieven.
07.03.2018
Projectpartner aan het woord
De Vlaamse Waterweg NV is niet alleen de beheerder van de Vlaamse bevaarbare waterwegen, maar ook van heel wat terreinen erlangs. In Vilvoorde beheert ze het Zeekanaal Brussel-Schelde, de Zenne en een aantal percelen waarop de watergebonden bedrijvigheid in de laatste decennia is weggetrokken. In het project 4 Fonteinen staat de Vlaamse Waterweg dan ook in voor de heraanleg van het openbaar domein. Bruno Verwimp, projectingenieur…