4 redenen om nu een huis of appartement aan te kopen in Vilvoorde
Nieuws

4 redenen om nu een huis of appartement aan te kopen in Vilvoorde

De ideale woonplek om alles uit het leven te halen is 4 Fonteinen, gelegen aan de Vilvoordse waterkant. Hier geniet je het hele jaar door van een ultiem vakantiegevoel. Zeker ook tijdens de herfst.

Ben je op zoek naar een huis of appartement? Dan is deze herfst hét ideale moment om vastgoed aan te kopen in 4 Fonteinen. Ook vanuit financieel oogpunt. 

1. Snel verhuizen

Je kan nu kiezen uit snel instapklare nieuwbouw huizen en appartementen. Beslis je snel? Dan kan je zelfs nog in de lente verhuizen.

2. Afwerkingscheque

De snelste beslissers maken nu tijdelijk kans op een afwerkingscheque tot max. €7.500.

3. Aankoop aan 6% BTW i.p.v. 21%

Je kan nu nog genieten van het verminderd tarief van 6% BTW, indien je voldoet aan de voorwaarden. De regering heeft helaas beslist dat het tarief eind 2024 verhoogt naar 21%

4. Minder voorfinancieren = minder kosten

Wanneer je kiest voor een snel instapklaar huis appartement dien je minder voor te financieren. Door de korte looptijd tot aan de verhuis dien je minder lang een lening te betalen terwijl je nog huurt, bijvoorbeeld.

Conclusie

Kortom: dit is hét ideale moment om nog een appartement of huis aan te kopen in 4 Fonteinen te Vilvoorde. Zeker financieel, want je doet tot 4 keer voordeel.

Heb je vragen over het aanbod, de voorwaarden van het verminderde BTW tarief van 6% of de afwerkingscheque? Aarzel dan zeker niet om ze te stellen. 

CTA Elena

Interesse, vragen of suggesties?
Elena helpt je graag verder.

Meer nieuws en inspiratie

Alle berichten
CTA Elena

Interesse, vragen of suggesties?
Elena helpt je graag verder.