Architectuur op topniveau

02.12.2019

Atelier Kempe Thill, met bakermat in Rotterdam, is gespecialiseerd in het vormgeven van residentiële complexen in een zeer typerende industriële stijl, met een uitgesproken oog voor detail.

“Het uitgangspunt bij het ontwerp van Waterzicht was de betrachting om alle appartementen optimaal te laten genieten van de prachtige zichten op de hoofdstad, het Zeekanaal, De Zenne en het 3 Fonteinen Park”, aldus architect André Kempe. “Het gros van de appartementen is vormgegeven als doorzonappartement, waarbij de leefruimtes genieten van frontale of zijdelingse waterzichten en de slaapkamers langs de rustige binnentuin gelegen zijn. De leefruimtes geven, door middel van genereuze raampartijen,  uit op erg royale terrassen van 23 m2 tot maar liefst 108 m2. De penthouses kregen allen ruime dakterrassen met een mooie zuidoriëntatie.”

"De penthouses hebben ruime dakterrassen met een mooie zuidoriëntatie." - André Kempe

“De vier gezinswoningen langs de Zenne zijn erg lichtrijk en open vormgegeven en beschikken over 2 ruime leefterrassen. Onderaan het gebouw komt een commerciële plint die grenst aan de autoluwe wandelboulevard langs het Zeekanaal.” Met Waterzicht is Atelier Kempe Thill erin geslaagd een gebouw te ontwerpen waarin mensen het contact met het omringende natuurschoon ten volle kunnen beleven en het hele jaar door een vakantiegevoel ervaren, op een boogscheut van de hoofdstad.

PRIJZEN VANAF 192.780 euro (excl. kosten)

-------------

DE AFWERKING KIES JE ZELF

De afwerking van de woonunits in Waterzicht is in alle opzichten hoogstaand. Denk aan parket vloeren, keukentoestellen van Miele, hoge plafonds en dito afwerkbudgetten. Met een woonst in Waterzicht kan je uitpakken!