Niet te laat voor woonbonus!

24.10.2019

Vanaf 2020 dooft het fiscale voordeel van de woonbonus uit. Ben je op zoek naar een woning of een appartement en wil je toch nog genieten van de woonbonus? Beslis dan snel! Snelle beslissers genieten namelijk wél nog van de woonbonus. Wij deden de test!

Laat je niets wijsmaken door de media: het is nog niet te laat. Wij testten het voor je uit: we benaderden een aantal bankagentschappen en notarissen en overal was het antwoord positief. De akte voor een nieuwbouwwoonst kan namelijk sneller verleden worden dan deze voor bestaand vastgoed, gezien alle documenten bij de opstart gebundeld zijn. Hierdoor kan de termijn bij de meeste kantoren tot 6 weken teruggedrongen worden. Ook kredietinstellingen hebben slechts 2 tot 4 weken nodig om een dossier op te maken. Twijfel dus niet, ga langs bij je bank en doe zelf ook de test!

Ben je zoekende, maar heb je jouw nieuwe thuis nog niet gevonden? Vind inspiratie in het aanbod van 4 Fonteinen of neem contact op met onze sales consultants die jou met plezier door ons uitgebreide aanbod aan nieuwbouwwoningen en nieuwbouwappartementen leiden. Zo ben je zeker nog op tijd om te genieten van het fiscale voordeel. 

Ben je op zoek naar een tweede woonst of een investering? Dan blijf je voorlopig genieten van een fiscaal voordeel op federaal niveau, ook na 31 december 2019. Maar het risico bestaat dat dit ook afgeschaft wordt eens de federale regering samengesteld is – wacht dus niet!

Neem hier een kijkje en ontdek het aanbod binnen 4 Fonteinen!