Vraag hier de info die je zoekt!

Blog

05.10.2020
Investeren zonder rompslomp?
Wilt u investeren in vastgoed maar ziet u op tegen de praktische beslommeringen. Ontdek dan onze interessante investeerformule!
29.09.2020
Jeroen Caudron: 'Als verkoper geef ik graag het volledige verhaal mee.'
Jeroen Caudron komt het team van 4 Fonteinen versterken. Samen met Elena zal hij potentiële kopers begeleiden bij hun keuze. We vroegen hem om zijn visie op de verkoop van vastgoed uit de doeken te doen.
04.09.2020
Eerste Vilvoordse koffiebranderij in 4 Fonteinen

Wie langs de Kruitfabriek in 4 Fonteinen wandelt ruikt sinds kort de geur van heerlijk gebrande koffie. De Zennestad krijgt hier namelijk haar eigen koffiebranderij: GAYO. Kobe Leduc (30) uit Vilvoorde verloor zijn hart aan koffie en Zuidoost-Azië. Intussen brengt hij het bruine goud naar België en binnenkort misschien wel naar heel Europa.
01.09.2020
4 Fonteinen bruist van de mogelijkheden voor ondernemers
Een bruisende stadsbuurt van 13 hectare groot, goed voor woongelegenheid voor 1.200 gezinnen langs de Vilvoordse waterkant. Matexi werkt – in samenwerking met Stad Vilvoorde en De Vlaamse Waterweg nv – aan een harmonieuze mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen. Dat maakt deze buurt vandaag al the place to be, ook voor ondernemers.
14.08.2020
Fiets langs het straatmuseum in 4 Fonteinen

4 Fonteinen draagt zijn industriële verleden met trots. Daarom maakt onze buurt deel uit van een heus straatmuseum. Zo kan je met de fiets een interessante toch maken langs het industriële verleden van Vilvoorde

24.06.2020
150ste eigenaar
Deze week was het een beetje feest in 4 Fonteinen. We mochten onze 150ste eigenaar verwelkomen. De Bulgaarse advocaat Boris Dimitrov kocht een appartement in Waterzicht. Over de reden waarom hij voor 4 Fonteinen koos, hoeft hij niet lang na te denken: ‘Het zicht op het kanaal deed me overstag gaan.’