Blog

11.06.2019
Stadswijk waar leefkwaliteit voorop staat

Matexi ontwikkelt met 4 Fonteinen een nieuw stadsdeel dat op termijn naadloos zal aansluiten op het stadscentrum van Vilvoorde. Een gebiedsontwikkeling van deze omvang, met meerwaarde voor de maatschappij, is geen evidentie. “Maar we zijn ervan overtuigd dat de nauwe samenwerking met alle betrokken partijen een win-winsituatie creëert voor buurtbewoners, overheid, architecten, bouwbedrijven, studiebureaus,...”, vertelt Program Manager Klaas

07.06.2019
Kijkdag 22 juni
Op zaterdag 22 juni opent het infokantoor van 4 Fonteinen de deuren voor geïnteresseerden. Ontdek ons uitgebreide aanbod!
07.06.2019
4 Fonteinen vanuit de lucht
"Wonen tussen water en groen" is in 4 Fonteinen geen loze belofte!
17.05.2019
4 Fonteinen, voor ieder wat wils
Als Sales Consultant staat Elena Lagaisse geïnteresseerden bij tijdens hun zoektocht naar een geschikte woonst binnen het 4 Fonteinen-project. Elena heeft jarenlange relevante ervaring in de bouwsector en staat in voor de verkoop van de woonunits op de site, zowel aan investeerders als aan eindgebruikers.
08.05.2019
Vilvoorde moderne woon- en leefstad
Vilvoorde, Zennestad in volle groei en ontwikkeling. Een stad die haar imago van oude industriestad afwerpt en steeds meer een fiere stad aan het water wordt waar het goed is om te wonen, te werken en te winkelen. Met haar forse groei is Vilvoorde de snelst groeiende stad in Vlaanderen. De stadsvernieuwingsprojecten schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Het ideale moment om ons oor te luister te leggen bij burgemeester Hans Bonte.
26.04.2019
Waterzicht: architectuur met een rauw randje
Maak kennis met André Kempe, vennoot bij het gerenommeerde architectenbureau Kempe Thill, dat instond voor het ontwerp van de nieuwste fase van 4 Fonteinen: Waterzicht. Dit Rotterdamse bureau richt zich de laatste jaren steeds meer op de Belgische vastgoedmarkt.