Blog

08.10.2019
Een manier van leven

Ooit was Vilvoorde een Europese koploper als industriestad, nu ondergaat de stad een hedendaagse transformatie. Eén van de gezichten van Vilvoordes toekomst is de ambitieuze woonbuurt 4 Fonteinen. Deze ontwikkeling vormt het grootste en meest prestigieuze onderdeel van de Vilvoordse waterkant. Met haar pleinen, parken en een verkeersvrije fiets- en wandelboulevard langs het water voorziet deze nieuwe stadsbuurt Vilvoorde van zuurstof en

08.10.2019
Kom naar onze investeeravond op 17 oktober

Het risico bij beleggingen in vastgoed is relatief laag, zeker voor wie beredeneerd te werk gaat en investeert in het juiste vastgoed op de juiste locatie.

06.09.2019
Hotspot voor hobby's

Bewegen, relaxen, muziek maken en vooral genieten, ook daarvoor is De Kruitfabriek de ideale locatie. In deze socio-culturele trekpleister komt iedereen aan zijn trekken: van circusartiest tot danser en van muzikant tot zanger.

 

27.08.2019
Matexi kijkdag 8 september
Op zondag 8 september organiseert Matexi een kijkdag op 4 Fonteinen van 10 tot 17 uur. Altijd al eens diep in de put willen zitten? Bezoek dan de werfput van residentie 't Brughuis. Bekijk je liever het afgewerkte product? Spring dan even binnen in het modelappartement van 't Sas. Sluit je bezoek af met een glaasje cava aangeboden op de tribune van Waterzicht met zicht op het water.
26.08.2019
Plaats voor 240 leerlingen in Innovatieve school

Op de 4 Fonteinen-site opent in september 2021 een gloednieuwe school. 240 leerlingen zullen er terecht kunnen om te leren en te spelen in en rond een gebouw op hun maat. Schepen van onderwijs Jo De Ro en directeur Kurt Meeus van scholengroep SCOOP zijn alvast enthousiast.

26.08.2019
Troeven voor bewoners én investeerders

Het eeuwenoude gezegde “locatie, locatie, locatie” is nog steeds van tel in de vastgoedsector, nu meer dan ooit. Bij de aankoop van onroerend goed blijft de ligging primordiaal. Nieuwbouwprojecten die zich in of nabij het centrum van steden en gemeenten bevinden, bieden daardoor bijzondere troeven.