Vraag hier de info die je zoekt!

Blog

14.04.2021
Buurt denkt mee na over inrichting 4 Fonteinen
Samenwerken om een nog mooiere buurt te creëren. Dat was het opzet van het eerste digitale participatiemoment in 4 Fonteinen. Daarbij dachten Matexi, OVAM en Natuurpunt samen met de bewoners na over de tijdelijke groene invulling van de Vilvordit site. Het werd een geslaagde avond met heel wat inspirerende ideeën.
 
09.03.2021
Albert Heijn opent nieuw filiaal in 4 Fonteinen
Over enkele maanden opent Albert Heijn België een nieuw filiaal in Vilvoorde. De winkel komt aan het gloednieuwe Broekplein dat het kloppend hart wordt van 4 Fonteinen.


 
10.12.2020
De kostprijs van je nieuwbouw: welke factoren spelen mee?

De kostprijs van je nieuwbouw bepaalt in welke mate je je dromen kan waarmaken. Een budget bepalen is daarbij cruciaal. Wanneer je zelf bouwt en niet voor een compleet nieuwbouwproject gaat, komt dit echter al te vaak onder druk te staan. Waardoor je uiteindelijk op zaken moet gaan beknibbelen, om de kostprijs van je nieuwbouw binnen de perken te houden.

10.12.2020
4 Belangrijke redenen om voor nieuwbouw te kiezen

Waarom zou je voor nieuwbouw kiezen en niet voor een renovatieproject? En als je dan voor nieuwbouw gaat, waarom zou je niet zelf bouwen? Wij sommen voor jou vier belangrijke redenen op! Zo wordt jouw nieuwe huis een zorgeloze thuis.

10.12.2020
In een buurt wonen: 5 interessante voordelen op een rij
Een buurt. Ook jij woont er wellicht in. Of het nu in de stad, een randgemeente of een dorp is: een buurt uit ons dagdagelijkse leven wegdenken is gewoonweg onmogelijk. Steeds meer mensen maken daarbij van hun buurt ook een échte, warme thuis. Ze beleven er met de regelmaat van de klok gezellige en levendige momenten, die bijblijven. Wij zetten alvast de vijf grootste voordelen van wonen in een buurt voor je op een rij.
10.12.2020
Compact wonen als zestigplusser: 4 redenen om ervoor te kiezen

Compact wonen. Het is een manier die alsmaar populairder wordt. En zeker onder de actieve zestigplussers. Logisch, eigenlijk. De kinderen zijn finaal het huis uit en het gekende ‘empty next syndrome’ loert om de hoek. Op dat moment is compact wonen de perfecte keuze. Je huidige woning is namelijk plots veel te groot geworden.