Vraag hier de info die je zoekt!

Sales Consultant Elena

Als Sales Consultant staat Elena Lagaisse geïnteresseerden bij met hun zoektocht naar een geschikte woonst binnen het 4 Fonteinen project.  Elena kan teruplooien op jarenlange relevante ervaring in de bouwsector en staat sinds 6 maanden in voor de verkoop van de eerste 2 residentiële gebouwen op de 4 Fonteinen site, genaamd ’t Sas en ‘t Brughuis, waarin inmiddels 80 kopers een thuis vonden.

Hoe zal jouw functie er juist uitzien?
Mijn toegevoegde waarde bestaat uit het voeren van verkoopsgesprekken met klanten. Als Sales Consultant ga ik daarin net een stapje verder dan de traditionele makelaars: ik vorm ook het aanspreekpunt voor de klant wanneer die bouwkundige vragen heeft. Een koper wenst een inloopdouche in plaats van een ligbad? Dan bekijk ik met de aannemer de mogelijkheden. Op die manier heeft de koper snel een juist antwoord op zijn/haar vragen. Daarnaast adviseer ik de projectontwikkelaar ook voor wat betreft de vormgeving, prijszetting en afwerking van het aangeboden product.
 
Blijven jullie het aanspreekpunt voor de kopers?
Na het verlijden van de akte komen de kopers in de deskundige handen van onze klantenbegeleidster Katrien Depoortere terecht. Met Katrien wordt het verkoopplan, indien dat gewenst zou zijn, nog eens grondig onder de loep genomen en worden de verschillende afwerkposten (keuken, sanitair, vloeren, deuren etc.) verder toegelicht. Als koper van fase 1 van 4 Fonteinen heeft u nog de volledige keuzevrijheid op het vlak van afwerking, en toch kunnen wij de koper garanderen dat hij/zij bij het verlijden van de akte een volledig instapklare woonst betrekt. Tussen het ondertekenen van het compromis en het verlijden van de akte – een periode van ongeveer 3 maanden – stoomt onze aannemer de woonst klaar voor de koper.

Waarom zouden kopers voor de 4 Fonteinen site kiezen?
De 4 Fonteinen site heeft volgens mij een reeks sterke troeven in handen. Enerzijds is er de perfecte balans tussen publiek groen en prachtige zichten op het kanaal en anderzijds genieten kopers van een autoluw binnengebied, vormgegeven in een kwalitatieve architectuur. Deze stadsontwikkeling heeft de ambitie om duurzaam te zijn en wordt echt vormgegeven als “een stadsdeel van de toekomst”. Bij residentie ‘t Sas nadert de oplevering en waardoor het ook interessanter wordt voor jongere mensen en investeerders, kopers die doorgaans op korte termijn een woonst willen betrekken.
 
Hoe ziet het kooppubliek van ’t Sas eruit?
In eerste instantie bleken de kopers voornamelijk inwoners van Vilvoorde en omstreken maar nu merken we dat ook kopers van de bredere omgeving de weg naar 4 Fonteinen vinden. Ook wat de leeftijdmix betreft zien we een gezonde variëteit, wat resulteert in een bruisende leefomgeving. Met haar diverse aanbod van zowel compacte als ruime 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen appelleert ’t Sas dan ook zowel aan jonge starters als aan mensen op leeftijd en investeerders, die het potentieel dat de grote huurmarkt in Vilvoorde biedt, wensen te exploiteren. Het eeuwenoude adagium locatie, locatie, locatie blijft nog steeds van tel, nu meer dan ooit. Bij de investering in onroerend goed blijft de ligging primordiaal. Nieuwbouwprojecten opgetrokken in buurten waarin grondig geïnvesteerd wordt, nabij centrumsteden, bieden gegarandeerd een meerwaarde bij herverkoop. Tenslotte worden ook de ondergrondse parking en de afwerking naar eigen wens erg op prijs gesteld. Een woonst in 4 Fonteinen is mijns inziens een solide investering.
 
150ste eigenaar
Wonen langs het kanaal is voor mij de meerwaarde van 4 Fonteinen
Architect Stefaan
We waren meteen overtuigd van de kwaliteiten van de locatie
Architect Waterzicht
We creëren structuren die neutraal ogen, maar innovatief aanvoelen
Burgemeester Vilvoorde
Eén van de troeven van Vilvoorde is de ligging
Ken en Krista
Voor ons was het duidelijk dat Vilvoorde in volle ontwikkeling is.
Klantenbegeleidster Katrien
Een eerste afspraak is vooral kennismaking tussen de koper en mezelf.
Niels
Voor dit soort projecten zetten we sterk in op duurzaamheid, flexibiliteit en duurzaamheid
Program Manager Klaas
We zorgen ervoor dat het masterplan perfect getoetst is aan de behoeften van de toekomstige inwoners.
Projectingenieur Bruno
De oeverzone tussen de wandelpaden en de Zenne krijgt een maximaal groene invulling.
Stedenbouwkundige Johan
Je vindt vandaag nergens een stedelijke ontwikkeling die zo relevant is als 4 Fonteinen
Studenten Architectuur dagen 4 Fonteinen uit
Wij willen nieuwe standaard ontwerpen voor 4 Fonteinen
Tuinarchitect Pieter
Elk seizoen baadt in een andere sfeer
Urban Designer Kevin
4 Fonteinen wil grootste onderscheiding halen op de Vlaamse duurzaamheidsmeter
Werfleider Patrick
We kloppen lange dagen, maar de omgeving maakt het de moeite waard