Ken en Krista

Inwoners aan het woord

Waarom kozen jullie voor de 4 Fonteinen site?
“Ons oog viel in eerste instantie op een ander project in Vilvoorde, maar uiteindelijk gingen we finaal overstag voor het nieuwe stadsdeel 4 Fonteinen. De ligging dicht tegen de stad, maar toch midden in het groen en water spraken ons enorm aan. Nu hebben we zichten op een groene omgeving, hoewel we niet moeten instaan voor het onderhoud, ideaal! Wat ons finaal over de streep trok waren de comfortabele appartementen en de ruime leefterrassen. Het is niet evident om zulke grote terrassen te vinden bij nieuwbouwprojecten. We moeten nog even geduld uitoefenen voor de volledige uitwerking van het 4 fonteinen concept, maar we geloven in deze buurt en wilden er als bij de kippen bij zijn om hier een nieuwe woonst aan te schaffen!”
Hoe ervaarden jullie het aankoop- en het bouwproces?
“Als koper van een sleutel-op-de-deur woonst word je enkel geconfronteerd met de aangename aspecten van de bouw, zoals het maken van afwerkingskeuzes in de verschillende toonzalen. De minder aangename afspecten – werkmannen die niet komen opdagen, het controleren van het geleverde werk, voor dag en dauw op een werf staan – worden uit handen genomen. De klantenbegeleidster beantwoordde al onze vragen en stond ons bij met raad en daad. Ook de leverancierskeuze getuigt van een degelijke keuze, waar duurzaamheid en kwaliteit voorop gaan. Wij werden steeds goed ontvangen en er werd geluisterd naar onze behoeftes.”

Hoe ziet het dagelijkse leven in 4 Fonteinen eruit?
Het is hier aangenaam wonen. De kades zijn ideaal om na een lange werkdag op uit te waaien en de grote terrassen perfect om te borrelen met vrienden. In het weekend genieten we geregeld van een heerlijke brunch in de nabijgelegen Kruitfabriek of in de Cantine, gevolgd door een fietstocht langs de verschillende fietsknooppunten die Vilvoorde rijk is. Voor onze boodschappen kunnen we terecht in de Makro, die zich op een steenworp bevindt, en ook het centrum van Vilvoorde heeft verschillende leuke winkeltjes. Tenslotte vinden we ook het sterk uitgebouwde openbaar vervoer een troef, met een bushalte nét aan het project en het station op 5 minuten fietsen. Kortom: 4 Fonteinen is de perfecte uitvalsbasis!
Tuinarchitect Pieter
Elk seizoen baadt in een andere sfeer
Burgemeester Vilvoorde
Eén van de troeven van Vilvoorde is de ligging
Niels
Voor dit soort projecten zetten we sterk in op duurzaamheid, flexibiliteit en duurzaamheid
Architect Stefaan
We waren meteen overtuigd van de kwaliteiten van de locatie
Projectingenieur Bruno
De oeverzone tussen de wandelpaden en de Zenne krijgt een maximaal groene invulling.
Klantenbegeleidster Katrien
Een eerste afspraak is vooral kennismaking tussen de koper en mezelf.
Program Manager Klaas
We zorgen ervoor dat het masterplan perfect getoetst is aan de behoeften van de toekomstige inwoners.
Sales Consultant Elena
Als Sales Consultant ga ik nét een stapje verder dan de traditionele makelaar.
Werfleider Patrick
We kloppen lange dagen, maar de omgeving maakt het de moeite waard