Program Manager Klaas

Matexi ontwikkelt met 4 Fonteinen een nieuw stadsdeel dat op termijn naadloos zal aansluiten op het stadscentrum van Vilvoorde. Een gebiedsontwikkeling van deze omvang, met meerwaarde voor de maatschappij, is geen evidentie. “Maar we zijn ervan overtuigd dat de nauwe samenwerking met alle betrokken partijen een win-winsituatie creëert voor buurtbewoners, overheid, architecten, bouwbedrijven, studiebureaus,...”, vertelt Program Manager Klaas Lombaert.

Door op zeer gezette tijdstippen samen te zitten zorgen we ervoor dat het masterplan perfect getoetst is aan de huidige en toekomstige behoeften van de toekomstige in- en omwoners. Het plan dat zo op tafel ligt wordt voortdurend tegen het licht van de hedendaagse trends en kwaliteits- en duurzaamheidseisen gehouden. Enkel op die manier kunnen we een ontwikkeling garanderen die futureproof is. Als projectontwikkelaar maken we voortdurend de evenwichtsoefening tussen de eisen en ambities van de overheid enerzijds en de perfecte prijs-kwaliteit balans anderzijds. 
We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking voor alle betrokken partijen zal resulteren in een win-win situatie. De stad Vilvoorde krijgt een grote, waardevolle hoeveelheid publieke ruimte bij, de hele zone rondom de Schaarbeeklei ondergaat een transformatie en Matexi creëert op deze manier een stadswijk waar leefkwaliteit voorop staat, finaal vertaalt in een aaneenschakeling van aantrekkelijke producten en ruimtes. 
We zijn er bovendien van overtuigd dat deze nieuwe woonbuurt ook een voortrekkersrol zal vervullen in de toekomstige ontwikkelingen rondom het Kanaal in Vilvoorde en ver daarbuiten. De bijkomende woonunits zullen ongetwijfeld de nodige bedrijvigheid en animo rondom onze site en bij uitbreiding in de bredere regio genereren. Iedereen vaart er ons inziens dus wel bij”.
 
Architect Stefaan
We waren meteen overtuigd van de kwaliteiten van de locatie
Burgemeester Vilvoorde
Eén van de troeven van Vilvoorde is de ligging
Sales Consultant Elena
Als Sales Consultant ga ik nét een stapje verder dan de traditionele makelaar.
Klantenbegeleidster Katrien
Een eerste afspraak is vooral kennismaking tussen de koper en mezelf.
Tuinarchitect Pieter
Elk seizoen baadt in een andere sfeer
Ken en Krista
Voor ons was het duidelijk dat Vilvoorde in volle ontwikkeling is.
Werfleider Patrick
We kloppen lange dagen, maar de omgeving maakt het de moeite waard
Projectingenieur Bruno
De oeverzone tussen de wandelpaden en de Zenne krijgt een maximaal groene invulling.
Niels
Voor dit soort projecten zetten we sterk in op duurzaamheid, flexibiliteit en duurzaamheid