Werfleider Patrick

Patrick heeft als werfleider de taak om de werkzaamheden van het ambitieuze woonproject in goede banen te leiden. Om dit alles te verwezenlijken stuurt hij een team van 48 arbeiders en onderaannemers aan. Als werfleider klopt hij lange dagen op de werf. Vanaf 7u wordt er gewerkt en de werken gaan vaak door tot 18u. “We kloppen hier lange dagen, maar de omgeving maakt het de moeite waard. Vooral de zichten op het water en het park zijn prachtig”, vervolgt Patrick. 
De werf van ‘t Sas is uitzonderlijk goed gelegen. Je zit hier op een steenworp van het centrum van Vilvoorde en het viaduct, en toch heeft het water een onthaastend effect. Getuige daarvan zijn de vele wandelaars die komen uitwaaien langs de kade en halt houden bij onze werf. Ook wat leefkwaliteit betreft zit je hier goed: je zit hier vlakbij de Makro en op vrijdagavond zakken we al eens door in één van de horeca gelegenheden op de markt van Vilvoorde. 
Tenslotte vormt ook de bereikbaarheid een belangrijke reden waarom mijn arbeiders hier graag vertoeven: je rijdt in een wip naar de ring En hoe zit het dan met de planning van het project? “De oplevering van ’t Sas is momenteel volop aan de gang. De eerste inwoners hebben inmiddels hun intrek genomen. Enkele maanden geleden werd het modelappartement reeds opgeleverd. Nieuwsgierigen konden vanaf toen een bezoekje brengen aan het eerste resultaat van onze noeste arbeid en deden dat ook in groten getale, waardoor de verkoop van het project een vlucht nam. Ik kijk alvast uit naar de verdere uitbouw van de 4 Fonteinen site, ik zit hier goed!
 
Program Manager Klaas
We zorgen ervoor dat het masterplan perfect getoetst is aan de behoeften van de toekomstige inwoners.
Tuinarchitect Pieter
Elk seizoen baadt in een andere sfeer
Ken en Krista
Voor ons was het duidelijk dat Vilvoorde in volle ontwikkeling is.
Projectingenieur Bruno
De oeverzone tussen de wandelpaden en de Zenne krijgt een maximaal groene invulling.
Burgemeester Vilvoorde
Eén van de troeven van Vilvoorde is de ligging
Architect Stefaan
We waren meteen overtuigd van de kwaliteiten van de locatie
Sales Consultant Elena
Als Sales Consultant ga ik nét een stapje verder dan de traditionele makelaar.
Niels
Voor dit soort projecten zetten we sterk in op duurzaamheid, flexibiliteit en duurzaamheid
Klantenbegeleidster Katrien
Een eerste afspraak is vooral kennismaking tussen de koper en mezelf.