Vraag meer info over residentie Waterzicht

De nieuwste luxueuze fase op de 4 Fonteinen site, Waterzicht, is officieel in verkoop. Maar liefst 31 van de 78 appartementen werden toegewezen tijdens de lancering, dus snel wezen is de boodschap! Tussen Zenne en Zeekanaal bouwt Matexi een unieke landmark bestaande uit 78 ruime appartementen met royale terrassen met spetterende waterzichten, verdeeld over 7 verdiepingen. De architectuur van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Kempe Thill uit Rotterdam is tijdloos en verfijnd, met verhoogde plafonds en grote glaspartijen die het daglicht overvloedig binnentrekken. 

Hier koopt u appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, penthouses met maar liefst 4 slaapkamers en moderne stadswoningen met 3 slaapkamers.  Alle woonunits genieten van frontale of zijdelingse waterzichten. Verkiest u de weidsheid van het Zeekanaal met haar koninklijke wandelboulevard of de intimiteit van de Zenne met haar nieuw aangelegde oevers?

Residentie Waterzicht is nu officieel in verkoop. Woont u ook graag aan het water in een luxueuze setting? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
 
* verplicht