DE IDEALE PLEK VOOR JOUW ZAAK

Word jij de uitbater van één van de handelszaken langs het Broekplein, het kloppende hart van de 4 Fonteinen site? Of opteer je voor een plek aan de bruisende fiets- en wandelboulevard aan de waterkant? Wat je droom ook is, op deze toplocatie heb je alle troeven om jouw zaak te laten floreren.

Een tweede troef

Bruisende buurt

Tussen vandaag en 2038 zullen hier een duizendtal families hun intrek nemen. Naast het residentiële aanbod zal de site eveneens niet-woonfuncties huisvesten op maat van de stadsbuurt, zoals buurtwinkels, kantoren, publiek gerichte functies etc...

De supermarkt Albert Heijn opende hier een nieuwe vestiging van 1.500 m² en ook basisschool Tangram met plaats voor 240 leerlingen deed haar intrede. Ze zijn gelegen aan het Broekplein, het kloppend hart van de site.​​​​​​

Contacteer ons

Ultra bereikbaar

Ultra bereikbaar

De gloednieuwe woonbuurt 4 Fonteinen ligt op een steenworp van het Vilvoordse stadscentrum en is optimaal gelegen voor jouw klanten, medewerkers en bezoekers. Zij bereiken jouw zaak vlot per fiets, auto, bus, trein, boot en/of te voet. In 4 Fonteinen zelf kan iedereen ondergronds parkeren in de parkeergarage. Wie liever met het openbaar vervoer komt stapt van de boot of bus af aan het nieuwe stadsdeel.

Contacteer ons

Optimale ligging

4 Fonteinen geniet van een optimale ontsluiting, zowel voor de pendelaar als voor de automobilist.

Luchthaven

Luchthaven

Brussels Airport ligt op slechts 10 minuten rijden van de site. Van hieruit ontdek je de wereld!

Trein

Trein

Vanuit het station van Vilvoorde vertrekt ongeveer elke 10 minuten een trein naar Brussel, Mechelen, Antwerpen en de luchthaven.

Fiets

Fiets

  • Wekelijkse markt: 5 min.
  • Station Vilvoorde: 6 min.
  • Centrum Vilvoorde: 5 min.
  • School: < 1 min.
Bus

Bus

Op de site, aan het Brughuis langs de Schaarbeeklei, vind je een bushalte die je in een vijftal minuten naar het centrum van Vilvoorde brengt. Wie de andere richting uit wil, rijdt Brussel tegemoet.

Auto

Auto

De oprit van de E19 en de Ring rond Brussel liggen slechts 3 kilometer verderop. Vilvoorde is dan ook de ideale uitvalsbasis om vlot in Brussel, Mechelen en Antwerpen te geraken.

Ondernemers aan het woord

Sterk communitygevoel

Sterk communitygevoel

Eind 2022 zijn we verhuisd van de Grote Markt naar 4 Fonteinen. Het was voor mijn collega’s Mieke, Johan en ikzelf een unieke opportuniteit kennis te maken met een uiteenlopende groep bewoners. We bieden een uitgebreide dienstverlening, met een breed productengamma. De bewoners zijn zeer vriendelijk en open en er heerst een groot communitygevoel.
Wouter Van Meel, apotheek 4 Fonteinen
Een toplocatie

Een toplocatie

De tandartsenpraktijk is open sinds eind november 2023. Vilvoorde is centraal gelegen en is vlot bereikbaar,een toplocatie. Daardoor hebben we heel wat patiënten uit Brussel en Mechelen. Doorslaggevend in de keuze voor 4 Fonteinen was de prachtige ligging aan het water. Ook het gebouw is heel mooi, met hoge plafonds en een overvloedige lichtinval.
Steven De Vos, Onyx Dental Clinic
CTA Elena

Interesse, vragen of suggesties?
Elena helpt je graag verder.