Vraag hier de info die je zoekt!

Jouw zaak aan de Vilvoordse waterkant

Ontdek de mogelijkheden als ondernemer

Maak kennis met één van de markantste gezichten van Vilvoordes toekomst: de ambitieuze woonbuurt 4 Fonteinen. Op de vroegere industriële site tussen Zenne en Zeekanaal ontwikkelt Matexi, in samenwerking met de stad Vilvoorde, een gloednieuwe woonbuurt. Die ligt op een steenworp vna het Vilvoordse stadscentrum en in de nabijheid van parkern, winkels en sportgelegenheden.

Tussen vandaag en 2038 zullen hier een duizendtal families hun intrek nemen. Naast het residentiële aanbod zal de site eveneens niet-woonfuncties huisvesten op maat van de stadsbuurt, zoals buurtwinkels, kantoren, publiek gerichte functies etc... Een supermarkt (1.500m2) opent hier een nieuwe vestiging en ook een basisschool met plaats voor 240 leerlingen zal zijn intrede doen. Het nieuwe aangelegde Broekplein wordt het kloppend hart van de site.

Optimale ligging

De 4 Fonteinen-site geniet van een optimale ontsluiting, zowel voor de pendelaar als voor de automobilist.
Brussels Airport ligt op slechts 10 minuten rijden van de site. Van hieruit ontdekt u de wereld!
Vanuit het station van Vilvoorde vertrekt ongeveer elke 10 minuten een trein of bus naar Brussel, Mechelen, Antwerpen en de luchthaven. Dankzij de Diabolo-spoorverbinding en het toekomstige GEN-netwerk spoort u in een wip naar alle hoeken van België.
De oprit van de E19 en de Ring rond Brussel liggen slechts 3 kilometer verderop. Vilvoorde is dan ook de ideale uitvalsbasis om vlot in Brussel, Mechelen en Antwerpen te geraken.
Wekelijkse markt: 5 minuten
3 Fonteinen Park: 9 minuten
Station Vilvoorde: 6 minuten
Centrum Vilvoorde: 5 minuten
Onderwijsinstelling: 1 minuut
Aan de voet van de 4 Fonteinen-site, langs de Schaarbeeklei, vindt u een bushalte. In een vijftal minuten brengt de bus in naar Vilvoorde. Wie de andere richting uit wil, rijdt dan weer Brussel tegemoet. 
Benoît Chauvin
Benoît Chauvin
T 0472 26 47 09
M benoit.chauvin@matexi.be