Kom genieten van het Waterfeest
Nieuws

Kom genieten van het Waterfeest

Blok 1

Wil je geweldig genieten van dolle (water)pret en heerlijke lekkernijen? Stip dan alvast zondag 5 mei aan in je agenda. Muziek, kraampjes, boten, kinderanimatie, ... dat allemaal en nog véél meer kan je beleven op het Waterfeest.

Op het kanaal kun je genieten van demonstraties van waterskiën, kajakken en roeien. Voor wie liever ontspant kan met een boottocht de Vilvoordse waterkant bewonderen.

Op het Broekplein kun je je smaakpapillen verwennen op de streekproductenmarkt, terwijl live muziekoptredens en een radio-uitzending van Radio Moetoen de sfeer versterken. Daarnaast worden gegidste fiets- en wandeltochten aangeboden door het groene park Drie Fonteinen, met verschillende interessante stops onderweg.

Op de Steenkaai wordt een vintage/brocante markt en brunch gehouden door De Kruitfabriek, terwijl historische schepen aan de kade liggen als trotse getuigen van ons varend erfgoed. 

Mis deze dag vol plezier en ontdekking niet! Zet 5 mei 2024 in je agenda en kom mee genieten van het Waterfeest. Alle info kan je lezen op de website van het Waterfeest.

Meer nieuws en inspiratie

Alle berichten
CTA Elena

Interesse, vragen of suggesties?
Elena helpt je graag verder.