Vraag hier de info die je zoekt!

Blog

21.03.2022
Biodiversiteit als basis voor groene ministad 4 Fonteinen
Wat als groen de basis vormt voor een grote projectontwikkeling? Ontdek het verhaal van Lukas Perdu, landschapsarchitect bij Matexi. Hij vertelt je waarom 4 Fonteinen veel meer is dan een mooie woonbuurt met appartementen, winkels, horeca, retail en parkjes aan het water.
09.08.2021
6% btw tarief van toepassing op 4 Fonteinen!
Wie vanaf nu een woonst koopt op 4 Fonteinen kan dit aan een nog gunstigere prijs: het btw tarief van 6% is namelijk van toepassing op 4 Fonteinen! Lees hier wat dit juist voor jou betekent.
23.06.2021
Buurt brainstormt mee over de toekomst van De Kruitfabriek
Wat zijn de ambities voor de toekomstige rol van De Kruitfabriek binnen de stadsontwikkeling 4 Fonteinen in Vilvoorde? Dat was het vertrekpunt van een online event waarop de buurt zich kon laten horen. Vijf thema’s kwamen aan bod: wonen, werken, energie, groen en recreatie/sport/cultuur. De buurtbewoners stemden gretig mee over hoe deze oude fabriek de buurt in de toekomst nog meer kan versterken.
 
 
07.06.2021
Breng een virtueel bezoek aan de kijkappartementen
Wil jij snel eens binnenkijken in de appartementen van 4 Fonteinen? Stap nu virtueel rond in onze kijkappartementen.
04.06.2021
4 Fonteinen vanuit de lucht
Buurtontwikkelaar Matexi bouwt aan de Vilvoordse waterkant volop aan het nieuwe stadskwartier 4 Fonteinen. We nemen je mee op een luchtreis langsheen de bouwwerken.
 
20.05.2021
Bewoners kiezen samen naam voor nieuwe straat in 4 Fonteinen
Het gaat vooruit in 4 Fonteinen. De buurt verandert zienderogen. Niet alleen de school, Waterzicht en ’t Brughuis rijzen uit de grond. Er worden ook nieuwe pleinen en straten aangelegd. Welke naam die krijgen, mogen de bewoners nu voor het eerst mee bepalen.