Blog

06.09.2019
Hotspot voor hobby's

Bewegen, relaxen, muziek maken en vooral genieten, ook daarvoor is De Kruitfabriek de ideale locatie. In deze socio-culturele trekpleister komt iedereen aan zijn trekken: van circusartiest tot danser en van muzikant tot zanger.

 

27.08.2019
Matexi kijkdag 8 september
Op zondag 8 september organiseert Matexi een kijkdag op 4 Fonteinen van 10 tot 17 uur. Altijd al eens diep in de put willen zitten? Bezoek dan de werfput van residentie 't Brughuis. Bekijk je liever het afgewerkte product? Spring dan even binnen in het modelappartement van 't Sas. Sluit je bezoek af met een glaasje cava aangeboden op de tribune van Waterzicht met zicht op het water.
26.08.2019
Plaats voor 240 leerlingen in Innovatieve school

Op de 4 Fonteinen-site opent in september 2021 een gloednieuwe school. 240 leerlingen zullen er terecht kunnen om te leren en te spelen in en rond een gebouw op hun maat. Schepen van onderwijs Jo De Ro en directeur Kurt Meeus van scholengroep SCOOP zijn alvast enthousiast.

26.08.2019
Troeven voor bewoners én investeerders

Het eeuwenoude gezegde “locatie, locatie, locatie” is nog steeds van tel in de vastgoedsector, nu meer dan ooit. Bij de aankoop van onroerend goed blijft de ligging primordiaal. Nieuwbouwprojecten die zich in of nabij het centrum van steden en gemeenten bevinden, bieden daardoor bijzondere troeven.

20.08.2019
De Kruitfabriek zet 4 Fonteinen in vuur en vlam

Een masterplan ontwikkelen, de nodige vergunningen verkrijgen, de juiste partners vinden,... dat alles vraagt tijd. Ondertussen staan gebouwen leeg en blijven terreinen open. Matexi stelt ze maar al te graag ter beschikking voor uiteenlopende tijdelijke initiatieven. Zo ontstaan er dynamische, creatieve, culinaire en culturele ontmoetingsplekken, krijgt de ‘lege’ plek een boost en maakt de buurt op een ongedwongen manier kennis met het

17.07.2019
Nieuwe samenwerkingsovereenkomsten voor 4 Fonteinen goedgekeurd