Blog

02.02.2020
Matexi kijkdag 2 februari
Maak kennis met de 4 Fonteinen site, de nieuwe, bruisende stadsbuurt die Matexi optrekt langs de Vilvoordse waterkant! Het nieuwe stadsdeel zal garant staan voor een perfecte mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen. 4 Fonteinen biedt ruimte aan luchtige appartementen, ruime gezinswoningen, aantrekkelijke commerciële ruimtes en aangename kantoren. Het samenspel met de verkeersvrije fiets- en wandelpromenades langs het water, de groene…
02.12.2019
Architectuur op topniveau

Tussen Zenne en Zeekanaal wordt Waterzicht opgetrokken, een unieke landmark bestaande uit 78 ruime appartementen met royale terrassen en spetterende waterzichten, verdeeld over 7 verdiepingen. Voor het ontwerp van Waterzicht deed Matexi een beroep op het gerenommeerde architectenbureau Atelier Kempe Thill.

18.11.2019
Matexi ontwikkelaar van levendige buurten

Leefbaar, compact, slim en duurzaam. Dat is de stad van morgen volgens Gaëtan Hannecart, gedelegeerd bestuurder van Matexi Group. Dit familiebedrijf is al meer dan 70 jaar actief op de Belgische vastgoedmarkt en heeft ruim 40.000 realisaties op de teller staan. Hét paradepaardje van de ontwikkelingsvisie voor de toekomst? 4 Fonteinen, natuurlijk!

24.10.2019
Niet te laat voor woonbonus!
Vanaf 2020 dooft het fiscale voordeel van de woonbonus uit. Ben je op zoek naar een woning of een appartement en wil je toch nog genieten van de woonbonus? Beslis dan snel! Snelle beslissers genieten namelijk wél nog van de woonbonus. Wij deden de test!
 
15.10.2019
Cocoonen is out, buurten is in

Je hebt het ongetwijfeld al vernomen: vanaf 2040 legt de overheid een bouwstop op, die de ongebreidelde inname van schaarse grond moet inperken. Dit noopt projectontwikkelaars er toe om bedachtzamer om te springen met open ruimte.

14.10.2019
Bezoek de kijkdag op 20 oktober!
Op zondag 20 oktober is het weer zo ver, dan zwaaien de poorten van de 4 Fonteinen site weer open voor nieuwsgierigen en kooplustigen!