Blog

19.05.2020
We staan klaar voor jou, op de meest veilige manier!
De gezondheid van onze klanten en medewerkers zijn onze grootste prioriteit. Daarnaast blijft het onze ambitie om warme buurten te ontwikkelen met woningen en appartementen die tegelijk betaalbaar en duurzaam zijn. Iedereen verdient een huis om van te houden.
13.05.2020
Studenten KUL werken verder vanuit hun kot
Dertig studenten architectuur van de KUL werken samen aan een ontwerp voor 4 Fonteinen. De coronacrisis strooide roet in het eten, maar zelfs vanuit hun kot doen ze vlijtig verder om tegen juni met een voorstel te komen voor het bouwen van een toren: ‘Het creatief process gaat altijd door.’
 
11.05.2020
Veilig op bezoek
De vastgoedmarkt lag een tijdje stil, maar er is goed nieuws. Vanaf 11 mei kunnen potentiële kopers opnieuw een bezoek brengen aan 4 Fonteinen. Je kan erop rekenen dat we daarbij alle veiligheidsmaatregelen in acht nemen.
02.05.2020
Groene zones in 4 Fonteinen helpen ontstressen
In 4 Fonteinen kan je wonen, winkelen, werken, maar ook ontspannen in het groen. De parken De Molens en De Vaert zorgen ervoor dat jouw stressniveau instant daalt. Wetenschappers zijn het er namelijk al langer over eens: de aanwezigheid van groen in de stad heeft alleen maar positieve effecten op je gezondheid.
15.04.2020
Nieuw huurconcept op 4 Fonteinen
Een paar jaar huren en die huur nadien kunnen aftrekken van je aankoopprijs. Dat is het principe van hamsterhuur, een nieuwe woonvorm die je in 4 Fonteinen vindt. Het zorgt ervoor dat ook jonge gezinnen een stekje kunnen kopen.
 
24.03.2020
Waarom de oermens in jou aan het water wil wonen
Gent heeft De Nieuwe Dokken, Antwerpen Nieuw Zuid en het Eilandje en in Brussel wordt de Havenlaan volop ontwikkeld. In Leuven is de Vaartkom de nieuwe place to be en in Temse de Zaat. Wat deze locaties gemeen hebben? Water!