Vraag hier de info die je zoekt!

De buurt die
nooit stilstaat

Met maar liefst 30.000m² aan groenzones bouwen we een gezinsvriendelijke buurt, slim vormgegeven rondom 2 waterlopen. Op die manier faciliteren we het leven rondom de publieke, groene binnengebieden en stimuleren we de sociale interactie tussen de buren.
1 2 3 4 5 6 7 1 2 3 4 5 6 7

Water & Groen

1
Steenkaai
Flaneer binnenkort op de brede kade langsheen het Zeekanaal. De weidsheid en robuustheid van het water wordt vertaald in het ontwerp van de kade, met zitelementen en bomen die koelte bieden om heerlijk uit te waaien na een drukke werkdag.
Ligging

Afwerking naar wens

Het interieur van uw nieuwe appartement, dat kies je volledig zelf. Charmant en traditioneel of eerder strak en minimalistisch? De mogelijkheden zijn eindeloos! De appartementen in ’t Sas, de eerste realisatie op de 4 Fonteinen site, worden instapklaar afgewerkt, en toch kies je de afwerking nog zelf. In de 3 maanden tussen de ondertekening van het compromis en het verlijden van de akte stoomt onze aannemer de appartementen voor jou klaar.
 
Voor de keuken, het sanitair, de vloeren en de deuren krijg je een budget bij een van onze leveranciers. Binnen dat kader heb je de volledige vrijheid om uw eigen afwerking te kiezen. In de toonzalen kan je terecht voor persoonlijke begeleiding en advies op maat. Vind je het moeilijk om zelf te beslissen? Onze ervaren klantenbegeleidster denkt met jou mee, zodat jouw woning voor de volle 100% aan jouw wensen voldoet.

 
 
Afwerking naar wens