Jouw nieuwe thuis in 4 Fonteinen financieren met je huurgeld? Dat kan!
Nieuws

Jouw nieuwe thuis in 4 Fonteinen financieren met je huurgeld? Dat kan!

Wonen in 4 Fonteinen, dat is voor zij die alles uit het leven willen halen. Maar wist je dat je vanaf heden ook kan huren in 4 Fonteinen… alvorens je droomwoning- of appartement aan te kopen in deze levendige buurt?

Dat kan met de gloednieuwe huur- en aankoopformule van HappyNest. Dat betekent dat je nog iets langer kan sparen én tegelijk deze bruisende buurt reeds kan uitproberen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees snel verder. 

Blok 3

Wie vandaag eigenaar wil worden van een eigen woning, heeft steeds meer vereiste eigen inbreng nodig om hiertoe over te gaan. Om de drempel naar die grote aankoop te verlagen, slaan Matexi en BNP Paribas Fortis de handen in elkaar en zetten samen hun schouders onder HappyNest.

HappyNest biedt een innovatieve manier van vastgoed aankopen: je huurt je nieuwe thuis eerst een aantal jaar, en kan later beslissen aan te kopen. Je bent daartoe echter niet verplicht. De aankoopoptie draagt geen meerkost en is volledig vrijblijvend. 

Kijk jij ook uit naar je eigen betaalbare én bovendien energiezuinige thuis? Neem gauw een kijkje in het aanbod van de stijlvolle appartementen van ’t Brughuis. Je huurt ze eerst een aantal jaar, en kan een deel van jouw huurgeld inbrengen om een appartement in deze moderne buurt aan te kopen. 

Interesse om je in 4 Fonteinen te nestelen?  

Informeer naar de (huur)mogelijkheden bij onze verkoopster Elena. Zij staat je graag te woord.  

CTA Elena

Interesse, vragen of suggesties?
Elena helpt je graag verder.

Meer nieuws en inspiratie

Alle berichten
CTA Elena

Interesse, vragen of suggesties?
Elena helpt je graag verder.