Kom naar onze investeeravond op 17 oktober

08.10.2019

Voor veel spaarders is de drempel echter groot. Hoe ga je beredeneerd te werk? Hoe vind je het juiste type vastgoed en hoe bekom je de meest interessante lening om je dromen te helpen verwezenlijken? Om je wegwijs te maken in de wereld van investeringsvastgoed organiseert Matexi, buurtontwikkelaar met een uitgebreide portefeuille van nieuwbouwprojecten, een investeeravond.

Op deze investeeravond toetsen we de theorie aan de praktijk aan de hand van drie concrete projecten binnen de 4 Fonteinen-site. Je maakt er kennis met de instapklare appartementen van ’t Sas, de ruime appartementen van ‘t Brughuis en de exclusieve penthouses van Waterzicht.

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze investeeravond op donderdag 17 oktober en zet samen met ons de eerste stappen richting beleggen in vastgoed!

Schrijf je nu in op deze investeeravond en verzeker je alvast van een plaatsje, want het aantal inschrijvingen is beperkt. Inschrijven kan via mail naar 4fonteinen@matexi.be.

Locatie: Het 4 Fonteinenkantoor, Broekplein, Vilvoorde
Parking t.h.v Harensesteenweg 284

PROGRAMMA

19.00 uur: Ontvangst
19.15 uur: Markteconoom: Waarom investeren in vastgoed en hoe herken je de juiste investering? Advies over investeren en rendementen (aankopen en verhuren).
19.30 uur: Financieel expert: Hoe bekom je de juiste lening? Is investeren wel iets voor jou? Maatregelen nieuwe regering: wat is de impact voor jou? 
20.15 uur: Matexi: Ambitie en masterplan van 4 Fonteinen. Voorstelling investeringsproducten in deze nieuwe woonbuurt.
20.30 uur: Receptie