Bezoek de kijkdag op 2 februari van 10u tot 16u
4 Fonteinen heeft het voor jou!
  • Wonen, winkelen, werken en ontspannen aan Vilvoordse waterkant
  • Zichten op water en groen
  • Maar liefst 75.000m2 groen en publieke ruimte
  • Instapklare appartementen
  • Topligging nabij invalswegen
  • Afwerking naar wens

Wie je ook bent, 4 Fonteinen heeft het voor jou

Maak kennis met de 4 Fonteinen site, de nieuwe, bruisende stadsbuurt die Matexi optrekt langs de Vilvoordse waterkant! Het nieuwe stadsdeel zal garant staan voor een perfecte mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen. Het samenspel met de verkeersvrije fiets- en wandelpromenades langs het water, de groene parkzones en bruisende stadspleintjes, maakt van deze buurt the place to be.
Bruisende buurt
Lees meer +
Een buurt die leeft en waarin geleefd wordt. Waarin verrast wordt en waar men verwonderd kan zijn.
Water en groen
Lees meer +
Het water en de open ruimten geven zuurstof aan bewoners en bezoekers en creëren een schouwspel van bedrijvigheid en rust.
Ligging
Lees meer +
Met het 3 Fonteinen Park als overbuur en tal van ontsluitingswegen in de onmiddellijke nabijheid verkeert de 4 Fonteinen site in goed gezelschap.
Afwerking naar wens
Lees meer +
Het interieur van uw nieuwe appartement, dat kiest u volledig zelf. Strak of traditioneel? Jouw mogelijkheden zijn eindeloos!
Burgemeester Vilvoorde
Burgemeester Vilvoorde

Vilvoorde, Zennestad in volle groei en ontwikkeling. Een stad die haar imago van oude industriestad afwerpt en steeds meer een fiere stad aan het water wordt waar het goed is om te wonen, te werken en te winkelen. Met haar forse groei is Vilvoorde de snelst groeiende stad in Vlaanderen. De stadsvernieuwingsprojecten schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Het ideale moment om ons oor te luister te leggen bij burgemeester Hans Bonte.

Lees het heel verhaal
Burgemeester Vilvoorde

Social media

Posted by 4 Fonteinen
De buurt die nooit stilstaat