Blog

13.11.2018
Veel meer dan alleen wonen!
Of je nu houdt van natuur of van het bruisende stadsleven, of je er nu komt wonen of werken: 4 Fonteinen biedt voor elk wat wils. Maak kennis met deze nieuwe, bruisende stadsbuurt die Matexi optrekt langs de Vilvoordse waterkant! Het nieuwe stadsdeel zal garant staan voor een perfecte mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen. Het samenspel met de verkeersvrije fiets- en wandelpromenades langs het water, de groene parkzones en bruisendeā€¦
12.11.2018
Stad van de toekomst
In een niet zo ver verleden was de site tussen het Zeekanaal en de Zenne nog een oude, vervuilde industriezone. Stap voor stap ontwikkelt Matexi hier een gezinsvriendelijke, duurzame en autoluwe stadsbuurt aan het water. 4 Fonteinen is een multifunctioneel project: naast een divers aanbod appartementen en woningen is er plaats voor buurtvoorzieningen, kantoren en werkruimte.
08.11.2018
Opendeurdag 4 Fonteinen
Kom inspiratie opdoen op het opendeurweekend!
11.10.2018
5 dingen die je moet weten voor je investeert in vastgoed
Overweeg je, gemotiveerd door de lage rentes bij de klassieke beleggingen, een investering in vastgoed? Informeer jezelf dan goed, want bij de aankoop van vastgoed ga je best niet over één nacht ijs.
09.10.2018
Opendeurweekend 4 Fonteinen
Mis het opendeurweekend van 20 en 21 oktober niet!
 
01.06.2018
Investeren in 4 fonteinen, iets voor u?
We trappen ongetwijfeld een open deur in als we stellen dat het klassieke vermogensbeheer aan herziening toe is. Meer en meer wordt de investering in vastgoed naar voren geschoven als de beste manier om uw spaargeld te laten renderen.