Blog

10.07.2019
Investeren in de Vilvoordse Waterkant iets voor u?

We trappen ongetwijfeld een open deur in als we stellen dat het klassieke vermogensbeheer aan herziening toe is. De beurskoersen tonen momenteel een neerwaartse trend, het traditionele spaarboekje brengt vandaag de dag amper iets op en je betaalt meer belastingen op beleggingsinkomsten. Meer en meer wordt de investering in vastgoed naar voren geschoven als de beste manier om spaargeld te laten renderen. Niet alleen brengt het meer op dan het

05.07.2019
Matexi, ontwikkelaar van levendige buurten

De drijvende kracht achter 4 Fonteinen is buurtontwikkelaar Matexi. Het familiebedrijf is al meer dan 70 jaar actief op de Belgische vastgoedmarkt en heeft ruim 5.000 realisaties op de teller staan. Vanuit het regiokantoor in Grimbergen werkt Matexi momenteel aan de verwezenlijking van meer dan 30 woonbuurten in Vlaams-Brabant.

26.06.2019
De Kruitfabriek wordt ook uniek locatie voor crèche

Op de site 4 Fonteinen komt een gevarieerde mix van mensen wonen en werken, onder wie ook heel wat gezinnen met jonge kinderen. Het is dan ook een grote meerwaarde dat er een crèche gevestigd zal zijn. De groep Infano zal instaan voor de uitbating ervan. Wij spraken met communicatieverantwoordelijke Maxime Dehulster.

11.06.2019
Stadswijk waar leefkwaliteit voorop staat

Matexi ontwikkelt met 4 Fonteinen een nieuw stadsdeel dat op termijn naadloos zal aansluiten op het stadscentrum van Vilvoorde. Een gebiedsontwikkeling van deze omvang, met meerwaarde voor de maatschappij, is geen evidentie. “Maar we zijn ervan overtuigd dat de nauwe samenwerking met alle betrokken partijen een win-winsituatie creëert voor buurtbewoners, overheid, architecten, bouwbedrijven, studiebureaus,...”, vertelt Program Manager Klaas

07.06.2019
Kijkdag 22 juni
Op zaterdag 22 juni opent het infokantoor van 4 Fonteinen de deuren voor geïnteresseerden. Ontdek ons uitgebreide aanbod!
07.06.2019
4 Fonteinen vanuit de lucht
"Wonen tussen water en groen" is in 4 Fonteinen geen loze belofte!